Carpe Diem

Specificaties:

Materiaal: Mixed Media in combinatie met acrylverf op canvas
Afmeting in cm: 60 x 50 x 1,7 cm
Afmeting in inch: 23,62 x 19,68 x 0,66 inch

De betekenis van Carpe Diem

‘Carpe Diem Quam Minimum Credula Postero’ is een van de meest bekende spreuken van Horatius, een beroemd Romeins dichter. De betekenis van deze spreuk is de aanleiding geweest om dit doek te schilderen: ‘Pluk de dag, met zo min mogelijk zorgen voor morgen.’
Met dit doek wil ik de kracht, het vertrouwen en de hoop weergeven voor iedereen die net als ik door een uitdagende tijd gaat. 

Ondanks chronische aandoeningen zijn er doelen die, al dan niet aangepast, nog steeds haalbaar zijn. Het richten op de mogelijkheden in plaats van te kijken naar wat niet kan wil ik via deze afbeelding graag doorgeven.

Kracht in kwetsbaarheid

Kracht vinden in pijnlijke tijden wordt in dit kunstwerk weergegeven door een gescheurd lichaam, die wordt opgevuld door de wijze woorden van Horatius. Stel dromen niet uit, focus op wat goed gaat, wat wel kan en ga ervoor! Er zijn evenveel wegen naar Rome als er mensen op aarde zijn, het is een kwestie van de juiste weg vinden en bewandelen.

De keuze is aan ons: waar we de aandacht aan schenken groeit.

Dat is de kern van de kwantumfysica; onze eigen gedachten vormen onze ruggengraat en onze realiteit in het nu. Een diagnose definieert niet wie we zijn. Een mens heeft zoveel meer te bieden, we zijn zoveel meer dan de uitdaging waar we mee leven dat slechts een onderdeel is.

Ehlers Danlos Syndroom

Door middel van mijn kunst, poëzie en blogs streef ik ernaar om het vrij zeldzame Ehlers Danlos Syndroom waar ik mee leeft meer bekendheid te geven. Mijn doel is om te kunnen bijdragen aan meer onderzoek.
Sinds m’n jeugd wordt mijn leven tot een uitdaging gemaakt door instabiele gewrichten. Na een aantal jaren werd EDS vastgesteld, een afwijking in het bindweefsel waardoor het collageen te flexibel is, wat resulteert in ontwrichtingen en afwijkingen in organen en aders.
Met de aanschaf van mijn kunst gaat een deel van de opbrengst naar dit goed doel en help je mee om mijn droom te bereiken.

Painted with love,

Jade Ladina

Dit origineel kunstwerk is opgebouwd met verschillende betekenisvolle materialen en geschilderd met acrylverf.

De beschildering loopt door tot over de randen.

Een uniek schilderij zoals deze, is een aanwinst voor iedere ruimte waar het komt te hangen, het brengt sfeer en is een juweel voor het oog.

Het is éénmalig met liefde geschilderd.

Kunstuitleen

Jade Ladina is van mening dat iedereen de mogelijkheid hoort te hebben om een origineel kunstwerk aan de muur te hangen. Om dit mogelijk te maken is er een speciale regeling in het leven geroepen.

Voor een maandelijks bedrag van 3 % van de verkoopprijs is het nu mogelijk om de kunst op deze website aan te schaffen.

Kljk voor meer informatie op de link hieronder of neem gerust vrijblijvend contact op met info@jadeladinaart.com.

Laten we

kennismaken

Jade Ladina | ART

info@JadeLadinaArt.com

Algemene Voorwaarden
Privacy & Cookies Verklaring

14 + 5 =